Commissies

Zonder de commissies en haar leden is Thor nergens. Al vanaf het begin van het seizoen is het mogelijk om je aan te melden voor alle commissies die Thor rijk is. Mocht je geïnteresseerd zijn in een commissie of graag wat extra informatie willen over een commissie, mail dan naar [email protected]

Dit orgaan bestaat uit oudere (bestuurs)leden, die het bestuur voorzien van advies. Het is bedoeld om de kennis binnen de vereniging te behouden en te zorgen voor bestuurscontinuïteit.
Mail[email protected]

De Technische Commissie voert het technisch beleid van de hockeyclub uit, waarbij er gefocust wordt op het indelen van de spelers in de verschillende teams en het vinden en benoemen van hockeytrainers.
Meer over de TC en de selectieprotocollen
Mail: [email protected]lshthor.nl

Deze commissie organiseert gezellige activiteiten voor alle leden van Thor. Vaste elementen zijn de tweewekelijkse thorrel (verenigingsborrel) in café De Keyzer, Thé Dansants, Thor Gala en de eindejaarsbarbecue. Daarnaast worden er tal van andere activiteiten georganiseerd, zoals een Kerstdiner, pakjesavond en kleine toernooien en 
Mail: [email protected]

Sponsoring is een belangrijk onderdeel binnen Thor. De SponsorCommissie houdt zich bezig met het werven van sponsoren en donateurs. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de tenues en het organiseren van een pasdag samen met de penningmeester. Voorbeelden hiervan zijn sponsorkleding voor teams of borden langs het hockeyveld.
Mail: [email protected]

De KasCommissie volgt het financiële beleid van het bestuur op nauwe voet, en geeft tijdens de algemene ledenvergadering advies aan de leden over bijvoorbeeld de contributiebepaling en de jaarrekening. Deze wordt in principe gevormd door oud penningmeesters. 

De EL CID is hét moment van het jaar waarop de club zich presenteert naar de buitenwereld toe en nieuwe leden binnenhaalt. De Promotie Commissie is verantwoordelijk voor het programma en de uitvoering tijdens de EL CID week en daarnaast organiseren ze in mei de openweek van L.S.H Thor.
Mail: [email protected]

Nieuwe leden maken kennis met de vereniging en bestaande leden tijdens het InThorductie weekend, een mooi verenigingsweekend. Het programma verschilt elk jaar, maar garandeert ieder lid een ontspannen en prettige kennismaking. De InThor organiseert dit weekend.
Mail: [email protected]

Zoals de naam al doet vermoeden organiseert de TDcie de Thé Dansants (TD’s) gedurende het jaar. Het takenpakket bestaat uit alles wat met een TD te maken heeft, inclusief het promoten en het vinden van vrijwilligers om te helpen tijdens de activiteiten. Via deze constructie zal het dus niet meer zo zijn dat teams de TD’s organiseren. Het is belangrijk voor de binding binnen de club dat TD’s toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk teams. Er een richtlijn om vier TD’s per jaar te organiseren die plaatsvinden aan het begin en einde van elke seizoenshelft
Mail: [email protected]

Deze nieuwe commissie is verantwoordelijk voor het maken van foto’s op activiteiten en wedstrijden. Op deze manier worden de leuke activiteiten van Thor vastgelegd. Dit kan gebruikt worden voor promotiemateriaal maar is uiteraard ook voor de leden een leuk aandenken. 
Mail: [email protected]

Adres

 

L.S.H. Thor
Einsteinweg 6
2333CC Leiden

Route