Sponsoren

Thor is er trots op nauw samen te werken met Leidse ondernemers. Sponsoren zijn voor de club erg belangrijk om de ambities van deze jonge club waar te maken: bijvoorbeeld het samenbrengen van onze leden, de aanschaf van goed materiaal en het opleiden van trainers, spelers en scheidsrechters. Aan de andere kant bieden wij de sponsoren toegang tot een jonge en enthousiaste doelgroep.

Er zijn verscheidene mogelijkheden: het sponsoren van de hele club, een afdeling (zoals KNHB- of bedrijfshockey) of een team. Sponsoring kan gekoppeld worden aan de ledenpas, materiaal of bijvoorbeeld een sponsorbord naast het veld. Ook bieden we de mogelijkheid tot narrow casting en de sponsoring van evenementen aan via het Universitair Sportcentrum.
Sinds het seizoen 2014-2015 is er een aparte Sponsorcommissie. Zij denken graag met u mee, en zijn te bereiken via [email protected].

Intersport Twinsport Leiden

Intersport is de hoofdkledingsponsor van L.S.H. Thor. Intersport Twinsport Leiden Superstore is dé sportwinkel voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Als Superstore is onze vestiging in Leiden een onderdeel van de 12 succesvolle Intersport Twinsport sportzaken. Met twee verdiepingen aan sportartikelen kun je hier terecht voor alles wat met sport te maken heeft!

Lammenschansweg 130-H, 2321 JX Leiden
Bezoek de website!

AB-Trainingen

AB-trainingen is een website die volledig gericht is op hockeytrainingen. Van de E’tjes tot de Senioren, of het nu gaat om veldtrainingen, zaaltrainingen of keeperstrainingen; AB-trainingen heeft het met ruim 8000 trainingen allemaal. AB-trainingen zorgt ervoor dat alle trainers van Thor altijd goed voorbereid zijn en een top training kunnen geven!

Bezoek de website!

Café de Keyzer

Café de Keizer is een bekende studentenkroeg in Leiden. De Thor-leden komen hier graag op donderdag een drankje doen.

Kaiserstraat 2-4, 2311 GR Leiden
Bezoek de website!

Adres

 

L.S.H. Thor
Einsteinweg 6
2333CC Leiden

Route