Skip to content

L.S.H. Thor, dé studentenhockeyclub van Leiden!

Helaas zit Thor nu helemaal vol, maar de interesselijst voor volgend jaar staat al open!

KNHB veld- en zaal-hockey, bedrijfshockey, lentehockey én trainingsteams!

TD’s, borrels, feesten en nog veel meer!

Op het USC, dus ook toegang tot alle faciliteiten!

0
Leden
0
Teams

L.S.H Thor is sinds 2006 dé studentenhockeyclub van Leiden! Met 12 teams, waaronder 2 mannen teams en 6 vrouwenteams, 3 bedrijfsteams en een trainingteam is Thor een van de grootste sportclubs op het USC. Naast hockey organiseert Thor veel andere activiteiten, zoals TD’s, biwekelijkse borrels, introductieweekenden en nog veel meer!

Onze laatste posts op Instagram!

Meer dan alleen een hockeyclub!

Bij Thor is winnen tijdens de 3e helft net zo belangrijk als winnen tijdens de vorige twee! Op onze kantine is er altijd wel wat te doen en anders zijn we te vinden bij onze stamkroeg de Keyzer. Naast deze activiteiten hebben we jaarlijks een winthorsport, inthorductieweekend en nog veel meer! Deze worden allemaal georganiseerd door de vele commissies binnen Thor, waarop de vereniging draait!

Verschillende soorten hockey

Bij Thor bieden we 5 verschillende soorten hockey, voor beginners tot gevordenen hockeyers! 8 teams spelen in de reguliere KNHB competitie en spelen dus op de zondag wedstrijden. 3 teams spelen iedere maandag wedstrijden voor de bedrijfshockeycompetitie en 1 team traint iedere maandag! Daarnaast hebben we bij Thor ook nog zaalhockey en lentehockey voor beginnende leden!

Vragen of een keertje meetrainen?

Als je vragen hebt of een keertje wil meetrainen, wees vooral niet bang om eens langs te komen bij Thor of de secretaris van Thor te mailen via [email protected]!

Voor wedstrijdzaken kun je altijd de wedstrijdsecretaris mailen via [email protected]

Sponsor worden bij Thor

Zonder sponsors geen Thor. Thor is een bruisende club met een groot bereik van andere teams die wekelijks langskomen op de club! Bent u als bedrijf geïntresseerd in het sponsoren van Thor, zoals met een banner zoals op de foto? Neem dan contact op!