Skip to content

Thor zou niks zijn zonder haar sponsors!

Sponsors zijn erg belangrijk voor de club, waar het samenbrengen van onze 240 actieve leden centraal staat. Met het geld investeren we op diverse manieren in de club, zoals de aanschaf van nieuw materiaal en het verlagen van de drempel tot de sport en de activiteiten van Thor.

Natuurlijk staan wij altijd open voor nieuwe sponsordeals! Heeft u vragen of interesse naar de mogelijkheden?

Onze huidige sponsors

Met al bijna 6 jaar onze trouwe stamkroeg voor borrels of activiteiten én onze sponsor zijn we trots op onze samenwerking met café de Keyzer. Menig Thorlid is hier buiten de Thorrels ook te vinden en we zien jullie daar hopelijk nog vaak terug!

Kaiserstraat 2-4, Leiden

Stelz is dé lekkerste hard seltzer! Wij zijn heel blij op onze samenwerking met Stelz, die samen met ons meerdere activiteiten heeft gesponsord, maar ook teamweekenden en teamuitjes! Daarnaast is Stelz natuurlijk ook te koop bij de kantine!

Weteringschans 86 H, Amsterdam

Intersport is al jaren onze de kleding- en materiaal sponsor! Twinsport Leiden Superstore is dé sportwinkel voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Je kunt hier terecht voor alles wat met sport te maken heeft!

Lammenschansweg 130-H, Leiden

Joorit is de bedrukkingsponsor van Thor! Niet alleen voor de shirts, maar ook voor commissietruien, selectie trainingspakken en teamtruien! Daarnaast kunnen leden tegen een gereduceerde prijs alles laten drukken bij Joorit!

Sint Jorissteeg 22, Leiden