Skip to content

Sponsors

Thor zou niks zijn zonder haar sponsors!
Sponsor zijn erg belangrijk voor de club, waar het helpen en samenbrengen van leden centraal staat. De club heeft 240 actieve jonge leden en we bieden verschillende vormen van sponsoring! Met het geld investeren we op diverse manieren in de club, zoals de aanschaf van nieuw materiaal, het opleiden van trainers en scheidsrechters & het verlagen van de drempel tot de sport en de activiteiten van Thor.

Natuurlijk staan wij altijd open voor nieuwe sponsordeals! Heeft u vragen over onze club of intresse naar de diverse mogelijkheden? Neem contact op met de sponsorcommissie van Thor!

Huidige Sponsors

Met al bijna 6 jaar onze trouwe stamkroeg voor borrels of activiteiten én onze sponsor zijn we trots op onze samenwerking met café de Keyzer. Menig Thor lid is hier buiten de donderdag Thorrels ook te vinden en we zien jullie daar hopelijk nog vaak terug!

 

Kaiserstraat 2-4, Leiden

Stelz is dé lekkerste hard seltzer! Wij zijn heel blij op onze samenwerking met Stelz, die samen met ons meerdere activiteiten heeft gesponsord, maar ook teamweekenden en teamuitjes! Daarnaast is Stelz natuurlijk ook te koop bij de kantine!

Intersport twinsport is al jaren de kleding en materiaal sponsor van Thor! Twinsport Leiden Superstore is dé sportwinkel voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met twee verdiepingen aan sportartikelen kun je hier terecht voor alles wat met sport te maken heeft!

Lammenschansweg 130-H, Leiden

Joorit is de bedrukkingsponsor van Thor! Niet alleen voor de shirts, maar ook voor commissietruien, selectie trainingspakken en teamtruien! Daarnaast kunnen leden tegen een gereduceerde prijs alles laten drukken bij Joorit!

Sint Jorissteeg 22, Leiden