Skip to content

HOCKEY OP IEDER NIVEAU: IEDEREEN IS WELKOM

KNHB-hockey

Thor kent in totaal 12 teams, waarvan 8 KNHB-teams: 6 damesteams (D1, DJ1, DJ2, DJ3, DJ4, DJ5) en 1 herenteam (HJ1). Dames 1 en Heren Jong 1 zijn selectieteams en trainen twee keer per week en alle teams spelen hun wedstrijden op zondag.

Bedrijfshockey

Geen zin om op zondag wedstrijden te spelen? Dan is bedrijfshockey iets voor jou! Thor telt 3 bedrijfsteams die hun wedstrijden op maandag op LOHC spelen en doordeweeks trainen. De teams zijn gemengd, wat voor een unieke sfeer zorgt!

Trainingsleden

Word trainingslid bij Thor en train wekelijks onder begeleiding van een ervaren trainer, ongeacht je hockeyniveau. Daarnaast heb je als trainingslid natuurlijk ook toegang tot alle activiteiten en uitjes bij Thor, zoals de TD’s, thorrels en toernooien!

Andere soorten hockey

Zaalhockey

Ieder jaar tijdens de winterstop biedt Thor natuurlijk ook zaalhockey aan! Alle leden kunnen zich hiervoor aanmelden, zowel de KNHB leden, Bedrijfshockey lenden en de trainingsleden. Het seizoen loopt meestal van december tot half februari, waar je hockeyt op de zondag. De kosten zijn inclusief trainingen op het USC!

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen, maar het kost nooit minder dan 30 euro!

Lentehockey

Iedere Lente gaat bij Thor de Lentehockey weer van start! Dit is dé kans om kennis te maken met hockey en onze vereniging. Elke vrijdagavond zal er van 19:30 – 20:30 uur worden getraind. Ook ben je als lentelid welkom bij de borrels, TD’s en alle andere activiteiten! Ervaring of niet: geen probleem! Er zal een ervaren en een niet-ervaren trainingsgroep zijn, dus er is genoeg uitdaging voor iedereen.

De inschrijvingen voor 2024 zijn nog niet geopend.

Proef de sfeer van thor

JOIN DE LEUKSTE studentenhockeyclub van Leiden

Wil jij hockeyen in je studententijd? Dat kan bij L.S.H. Thor! Bij ons kun je meedoen aan KNHB-hockey, bedrijfshockey of in de trainingsteams. Naast hockey is er een hoop gezelligheid tijdens de ledenactiviteiten en de zogenaamde Thorrels! Waar wacht je nog op?