Skip to content

Kom meer te weten over thor

Deel van het USC

Als studenten hockeyclub zijn wij onderdeel van het Universitair Sportcentrum in Leiden. Bij Thor krijg je automatisch een USC-abonnement en kun je gebruik maken van alle faciliteiten.

Diverse hockeyvormen

Bij Thor hebben we verschillende soorten hockey en op ieder niveau. Wij bieden de volgende hockeyvormen aan: KNHB competitie, bedrijfshockey, training, zaalhockey en lentehockey.

Trainingsleden

Train wekelijks onder begeleiding van een ervaren trainer, ongeacht je niveau. Daarnaast heb je als trainingslid ook toegang tot alle activiteiten en uitjes bij Thor, zoals de TD’s, thorrels en toernooien!

Wij zijn de goedkoopste in de regio

Als studenten hockeyclub zijn wij onderdeel van het Universitair Sportcentrum in Leiden. Bij Thor krijg je automatisch een USC-abonnement en kun je gebruik maken van alle faciliteiten.

€242.75

KNHB Lidmaatschap

€259.75

Bedrijfshockey Lidmaatschap

€199.25

Training Lidmaatschap

€30.00

Zaalhockey Lidmaatschap

Onze geschiedenis

Van 2004 tot 2006 hockeyden studenten in een onderlinge competitie op het USC in kleine teams. Een aantal leden van het ‘Dig It Up’-team wilden meedoen aan de bedrijfscompetitie en besloten tot de oprichting van een hockeyvereniging. Opgericht op 23 februari 2006, bestond Thor jarenlang uit een vriendengroep die samen trainde en meedeed aan de bedrijfscompetitie op LOHC. Omstreeks 2010 werd de zaalcompetitie geïntroduceerd en in 2013 volgde de KNHB-zondagcompetitie. Thor is in een korte tijd explosief gegroeid van een kleine vriendengroep naar een jonge hockeyclub. Het jaar 2021 kende een enorme groei in ledenaantal, met een record hoeveelheid leden.

Ereleden

A. J. J. M. (Adri) Boudewijns
Van 2014-2018 hoofdtrainer van D1 en H1. In deze periode heeft hij niet alleen het niveau van de eerstelijns teams omhoog gebracht, maar ook Thor als vereniging vooruit geholpen. De besturen konden bij hem altijd terecht voor gevraagd en ongevraagd advies. Voor zijn bijdrage aan de professionalisering van de vereniging, het trainen van de eerstelijns teams en voor het altijd klaar staan met advies, werd Adri in 2018 benoemd tot erelid van de vereniging.​

E. (Erik) Franken
Officieel lid sinds de oprichting van “Dig It Up” in 2006. Sindsdien is hij op alle fronten van de club actief geweest. Als dank voor zijn bijdrage en inzet voor de club is Erik in het tweede lustrum jaar, 2016, benoemd tot het eerste erelid van de vereniging.​

Leden van verdienste

V. S. V. S. (Vic) Vlaanderen
Ze speelde met veel enthousiasme in de bedrijfs- en KNHB-competitie, was regelmatig invaller voor andere teams, stond altijd klaar als scheidsrechter en maakte vele commissies tot een groot succes. Gezien haar jarenlange en onvermoeibare inzet voor de club, werd Vic in 2018 benoemd tot eerste lid van verdienste van de vereniging.​

IMG_1410

JOIN DE LEUKSTE studentenhockeyclub van Leiden

Wil jij hockeyen in je studententijd? Dat kan bij L.S.H. Thor! Bij ons kun je meedoen aan KNHB-hockey, bedrijfshockey of in de trainingsteams. Naast hockey is er een hoop gezelligheid tijdens de ledenactiviteiten en de zogenaamde Thorrels! Waar wacht je nog op?