Skip to content

Commissies

Zonder de commissies en haar leden is Thor nergens. Al vanaf het begin van het seizoen is het mogelijk om je aan te melden voor alle commissies die Thor rijk is. Mocht je geïnteresseerd zijn in een commissie of graag wat extra informatie willen over een commissie, mail dan naar [email protected].

Thé Dansant Commissie

TDcie

Thé Dansant Commissie

Zoals de naam al doet vermoeden organiseert de TDcie de Thé Dansants (TD’s) gedurende het jaar. Het takenpakket bestaat uit alles wat met een TD te maken heeft, inclusief het promoten en het vinden van vrijwilligers om te helpen tijdens de activiteiten. TD's vinden normaal gesproken 4x per jaar plaats, als HJ1 en D1 allebei thuisspelen.

Technische Commisie

TC

Technische Commissie

De Technische Commissie voert het technisch beleid van de hockeyclub uit, waarbij er gefocust wordt op het indelen van de spelers in de verschillende teams en het vinden en benoemen van hockeytrainers.

Activiteiten Commissie

Accie

Activiteiten Commissie

Deze commissie organiseert gezellige activiteiten voor alle leden van Thor. Vaste elementen zijn de tweewekelijkse thorrel (verenigingsborrel) in café De Keyzer, Thé Dansants, Thor Gala en de eindejaarsbarbecue. Daarnaast worden er tal van andere activiteiten georganiseerd, zoals een Kerstdiner, pakjesavond en kleine toernooien!

Thordactie Commissie

Thordactie

Thordactie Commissie

Commissie verantwoordelijk voor het maken van foto's en schrijven van stukjes tijdens wedstrijden en activiteiten. Hiernaast onderhoudt deze commissie ook de website.

InThor Commissie

InThor

InThor Commissie

Nieuwe leden maken kennis met de vereniging en bestaande leden tijdens het InThorductie weekend, een mooi verenigingsweekend. Het programma verschilt elk jaar, maar garandeert ieder lid een ontspannen en prettige kennismaking. De InThor organiseert dit weekend.

WinThor Commissie

WinThor

WinThor Commissie

Als studenten sport vereniging hoort er natuurlijk een wintersport op de planning te staan. Deze commissie verzorgt voor een kleine afvaardiging van Thor een lekker skireisje!

Sponsorcommissie

Spoco

Sponsorcommissie

Sponsoring is een belangrijk onderdeel binnen Thor. De SponsorCommissie houdt zich bezig met het werven van sponsoren en donateurs. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de tenues en het organiseren van een pasdag samen met de penningmeester. Voorbeelden hiervan zijn sponsorkleding voor teams of borden langs het hockeyveld.

KasCommissie

Kasco

Kas Commissie

De KasCommissie volgt het financiële beleid van het bestuur op nauwe voet, en geeft tijdens de algemene ledenvergadering advies aan de leden over bijvoorbeeld de contributiebepaling en de jaarrekening. Deze wordt in principe gevormd door oud penningmeesters.

Raad van advies

RvA

Raad van advies

Dit orgaan bestaat uit oudere (bestuurs)leden, die het bestuur voorzien van advies. Het is bedoeld om de kennis binnen de vereniging te behouden en te zorgen voor bestuurscontinuïteit.