Skip to content

Onze commissies

Zonder de commissies en haar leden is Thor nergens. Al vanaf het begin van het seizoen is het mogelijk om je aan te melden voor alle commissies die Thor rijk is. Mocht je geïnteresseerd zijn of extra informatie willen over een commissie, mail dan naar [email protected].

Thé Dansant Commissie

TDcie
De TDcie organiseert de Thé Dansants (TD’s) gedurende het jaar. Het takenpakket bestaat uit alles wat met een TD te maken heeft. TD's vinden normaal gesproken 4x per jaar plaats, als HJ1 en D1 allebei thuisspelen.

Technische Commissie

TC
De Technische Commissie voert het technisch beleid van de hockeyclub uit, waarbij er gefocust wordt op het indelen van de spelers in de verschillende teams en het vinden en benoemen van hockeytrainers.

Activiteiten Commissie

Accie
De Accie organiseert activiteiten voor alle leden van Thor. Vaste elementen zijn de tweewekelijkse thorrel in café De Keyzer, Thé Dansants, Thor Gala en de eindejaarsbarbecue. Daarnaast worden vele andere activiteiten georganiseerd.

Thordactie

Thordactie
Deze commissie is verantwoordelijk voor het maken van foto's en schrijven van stukjes tijdens wedstrijden en activiteiten. Hiernaast onderhoudt deze commissie ook de website en de Instagram-pagina

InThor Commissie

InThor
Nieuwe leden maken kennis met de vereniging en bestaande leden tijdens het InThorductie weekend. Het programma verschilt elk jaar, maar garandeert ieder lid een ontspannen en prettige kennismaking. De InThor organiseert dit weekend.

WinThor Commissie

WinThor
Als studenten sportvereniging hoort er natuurlijk een wintersport op de planning te staan. Deze commissie verzorgt voor een kleine afvaardiging van Thor een lekker skireisje!

Sponsor Commissie

SpoCo
Sponsoring is een belangrijk onderdeel binnen Thor. De SpoCo houdt zich bezig met het werven van sponsoren en donateurs. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de tenues en het organiseren van een pasdag samen met de penningmeester.

Kas Commissie

KasCo
De KasCo volgt het financiële beleid van het bestuur op nauwe voet en geeft tijdens de ALV advies aan de leden over bijvoorbeeld de contributiebepaling en de jaarrekening. Deze wordt in principe gevormd door oud penningmeesters.

Raad van Advies

RvA
Dit orgaan bestaat uit oudere (bestuurs)leden, die het bestuur voorzien van advies. Het is bedoeld om de kennis binnen de vereniging te behouden en te zorgen voor bestuurscontinuïteit.