Skip to content

Vertrouwenscontactpersoon

Wie zijn wij?

Wij zijn Liselotte Timp en Anne-Lin Axt, de vertrouwenscontactpersonen (VCPs) bij L.S.H. Thor. Vanaf nu zijn wij het onafhankelijk aanspreekpunt voor iedereen die een vraag of zorgen heeft over grensoverschrijdend gedrag.

Ik ben Liselotte, 23 jaar oud en hockey al 5 jaar met plezier in het bedrijfshockey team Thor 1. Begin september ben ik de master Biomedical Sciences in het LUMC begonnen. 

Ik ben Anne-Lin, 22 jaar en vijfdejaars lid van Thor. Momenteel hockey ik in Dames 1 van Thor. In het jaar 2020-2021 ben ik secretaris geweest van Thor, waardoor ik de club nog beter heb leren kennen. In september zal ik met een master Bestuurskunde beginnen. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bij de vertrouwenscontactpersoon kan de melder terecht voor alle zaken die de melder of iemand anders binnen de vereniging aangaan, zoals ongewenst gedrag of een onveilig gevoel bij activiteiten. Denk hierbij aan intimidatie, pesten, uitsluiting, (seksuele) intimidatie, misbruik van machtspositie, bedreiging, agressie, geweld en discriminatie. Dit gedrag wordt niet gedoogd bij L.S.H. Thor. Ook kan de melder terecht bij de vertrouwenscontactpersoon voor persoonlijke zaken. Dit zijn slechts voorbeelden en zijn zeker niet de enige redenen waarvoor je contact kan opnemen met de vertrouwenscontactpersoon.

Bij twijfel, neem altijd contact met ons op. 

Contactinformatie

Deze contactpersonen zijn enkel voor Thorleden. Voor contact met de vereniging zie contact.

Je kan ons bereiken via het algemene e-mailadres: [email protected]

Als je liever persoonlijk met één van ons wil praten kun je ons op de volgende manier contacteren (e-mail, bellen, whatsapp):

Anne-Lin (D1): [email protected], +31636331721
Liselotte Timp (Thor 1): [email protected], +31612217194

Bijgevoegd is het (voorlopige) beleid omtrent vertrouwenscontactpersonen voor L.S.H. Thor. Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur gerust een mail naar ons of [email protected]