Skip to content

Kom meer te weten over thor

Wij zijn Liselotte Timp en Nicole Henke, de vertrouwenscontactpersonen (VCP’s) bij L.S.H. Thor. Wij zijn het onafhankelijke aanspreekpunt voor iedereen die een vraag of zorgen heeft over grensoverschrijdend gedrag binnen de club.

Je kunt ons bereiken via het volgende e-mailadres: [email protected]. Let op: wij zijn enkel voor Thorleden. Je kunt hier contact opnemen met de vereniging zelf.

Als je liever persoonlijk met één van ons wilt praten kun je ons bereiken via het aangegeven e-mailadres of mobiele nummer.

Ik ben Liselotte, 23 jaar oud en hockey al vijf jaar met plezier in het bedrijfshockey team Thor 1. Begin september ben ik de master Biomedical Sciences in het LUMC begonnen.

[email protected]
+31 6 122 17 194

Ik ben Nicole, 23 jaar oud en sinds 2018 lid van Thor. Ik speelde in een bedrijf- en trainingsteam en ben nu lid van DJ2. In 2021-2022 zat ik in het bestuur, waardoor ik veel leden leerde kennen. Nu volg ik de master Jeugdrecht.

[email protected]
+31 6 192 00 947

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bij de vertrouwenscontactpersoon kan de melder terecht voor alle zaken die de melder of iemand anders binnen de vereniging aangaan, zoals ongewenst gedrag of een onveilig gevoel bij activiteiten. Denk hierbij aan intimidatie, pesten, uitsluiting, (seksuele) intimidatie, misbruik van machtspositie, bedreiging, agressie, geweld en discriminatie. Dit gedrag wordt niet gedoogd bij L.S.H. Thor. Ook kan de melder terecht bij de vertrouwenscontactpersoon voor persoonlijke zaken. Dit zijn slechts voorbeelden en zijn zeker niet de enige redenen waarvoor je contact kan opnemen met de vertrouwenscontactpersoon.
Bij twijfel, neem altijd contact met ons op.

Je kunt het (voorlopige) beleid omtrent vertrouwenscontactpersonen voor L.S.H. Thor hier lezen. Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur gerust een mail naar ons of [email protected].